Biletul Zilei 14/06/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Rusia – Arabia Saudita

Rusia ataca acest Mondial din postura de tara organizatoare si spera la un traseu cat mai lung. Nucleul echipei este format din jucatori apartinand campionatului Rusiei, respectiv TSKA Moscova, Lokomotiv Moscova, Spartak Moscova si Zenit. Tinand cont ca din aceasta grupa mai fac parte Egipt si Uruguay, cumulat si cu faptul ca este meciul de deschidere, Rusia va fi obligata sa castige, usurandu-si astfel situatia pentru celelalte doua meciuri din grupa.

Pronostic: 1 (Rusia castiga meciul)

Cota: 1.45

Tromso – Valerenga

Cu moralul ridicat dupa victoria din campionat, cu 2-1 impotriva celor de la Rosenborg, gazdele ataca si cupa, cu toate ca, impotriva celor de la Valerenga, au castigat numai un meci din ultimele 5 partide acasa, in care, dealtfel, au primit 14 goluri.

In ultimele 8 partide dintre cele doua echipe, disputate pe terenul gazdelor, s-au inregistrat minim 3 goluri in meci, la 6 dintre ele inregistrandu-se si GG-ul ( ambele echipe marcheaza ).

Alegem sa mizam pe un meci cu goluri, optiunea noastra fiind GG.

Pronostic: GG (Ambele echipe sa marcheze)

Cota: 1.55

Halmstadt – Helsinborg

Locul 5 primeste vizita locului 3 intr-un meci ce se anunta foarte disputat. Cele doua formatii au un parcurs recent foarte bun, fiind neinvinse in ultimele 8 meciuri, partide in care au reusit sa inscrie 16 goluri gazdele, respectiv 13 goluri oaspetii.

Va recomandam GG-ul la acest meci, acest pronostic fiind cel mai aproape de adevar, tinand cont de statistici si forma de moment a celor doua echipe.

Pronostic: GG (Ambele echipe sa marcheze)

Cota: 1.75

Distribuiti pe Social Media