Biletul Zilei 16/06/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Argentina - Islanda

Dubla campioana mondiala, o intalneste in primul sau meci pe Islanda, o tarisoara cu 370.000 locuitori, aflata la prima participare la un astfel de turneu. Cu un Messi avid de noi goluri si noi recorduri, inconjurat de staruri precum Di Maria, Dybala, Higuain sau Aguero, Argentina nu are voie sa rateze cele 3 puncte.

Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.33

Franta - Australia

Franta aliniaza la acest turneu jucatori precum Hugo Lloris, Raphael Varane, Paul Pogba, N'Golo Kante, Mbappe, Giroud si nu in ultimul rand vedeta echipei Antoine Griezmann. Este a 4-a favorita la castigarea marelui trofeu dupa Brazilia, Argentina si Germania, ceea ce ne face sa credem cu tarie ca astazi isi va spulbera adversara.

Pronostic: H1 (Gazdele castiga la minim doua goluri diferenta)

Cota: 1.67

Peru - Danemarca

Sudamericanii sunt neinvinsi de 15 meciuri, au fost mai mereu pe pozitie calificabila direct in grupa de calificare si doar pasul semigresit din ultima etapa (1-1 cu Columbia) a facut sa pice la baraj. O echipa care nu a avut niciun complex in fata Argentinei lui Messi si care a lasat acasa campioana continentului, Chile. De cealalta parte, Danemarca vine dupa niste calificari in care nu a impresionat,doar lipsa de valoare a adversarelor (Muntenegru, Romania, Armenia si Kazakhstan) propulsand-o pe locul 2.

Pronostic: 1X (Gazdele nu pierd meciul)

Cota: 1.56

Distribuiti pe Social Media