Biletul Zilei 17/06/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Mjolner - Elverum

Primul meci de pe bilet vine din grupa 1 a diviziei a doua norvegiene. In ultimele 5 partide gazdele au bifat 5 GG3+, au marcat de 11 ori si au primit 8 goluri, inregistrand 12 puncte. Oaspetii au 10 puncte in ultimele 5 meciuri “afara”, marcand de 7 ori. Ambele au 18 puncte dupa 9 etape si pot trece pe primul loc cu o victorie.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Germania - Mexic

Oricat de buni ar fi mexicanii si oricat de multe surprize apar deja la acest Mondial, credem ca europenii, campioni mondiali la zi, vor bifa astazi cele 3 puncte. Germania are un lot plin de vedete si un joc ce a aratat mereu ca nu lasa sanse adversarilor atunci cand vine vorba de “treburi serioase”.

Pronostic: SC 1 (Super cota 1 (superbet) Germania castiga)

Cota: 1.50

Brazilia - Elvetia

Astazi intra in hora Mondialului si singura nationala cu 5 stelute deasupra emblemei. O nationala care va aduce, pe langa ofensiva totala, un fotbal cu zambetul pe buze. Plecand de la Marcelo , continuand cu Casemiro si terminand cu Firmino si Neymar aceasta echipa pune pe tava ceea ce ne-a facut pe toti sa iubim fotbalul. Nu stilul Mou, nu stilul Simeone. Credem ca va fi show!

Pronostic: 1 (Brazilia invinge)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media