Biletul Zilei 19/06/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Columbia - Japonia

18 partide, 27 de puncte, 21-19 golaveraj. Aceasta este linia de clasament a sudamericanilor in calificari, o linie care i-a trimis direct la Mondial. Pragmatism total. Valoare lotului credem ca isi va spune cuvantul astazi, asiaticii neavand, cu exceptia a doua nume, jucatori care sa spuna ceva in fotbal.

Ultima intalnire dintre cele doua formatii a avut loc la Cupa Mondiala din 2014, in care Columbia s-a impus cu un categoric 4-1 gratie golurilor lui Cuadrado, Martinez de doua ori si Rodriguez!


Pronostic: 1 (Columbia castiga meciul)

Cota: 1.72

Polonia - Senegal

Acest Mondial a debutat cu multe surprize. Echipele considerate mari s-au incurcat pe banda rulanta de nationale de mana a doua si a treia, artagoase si capabile sa lupte pana la epuizare pentru a-si apara sansa. Totusi, cand favorita pe hartie este o astfel de echipa bine organizata si valoroasa, cum a fost cazul Croatiei, noi nu prea credem in surprize. Cunoastem bine Polonia si nu vedem cum Mane si ai sai ar putea sa produca surpriza astazi.

Pronostic: 1X (supercota) (Polonia nu pierde)

Cota: 1.37

Stjarnan - Vestmannaeyjar

Ultimul meci de pe bilet vine din Islanda, un campionat in care se marcheaza pe banda rulanta. Gazdele se situeaza pe locul 4, la doua puncte de lider si intalnesc penultima echipa din clasament. In ultimele 20 de meciuri acasa, doar in 5 au marcat un singur gol. Mai mult, in ultimele 5 partide pe teren propriu au inscris de 18 ori!

Pronostic: DG1 2+ (Gazdele marcheaza minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media