Biletul Zilei 22/06/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brazilia - Costa Rica

Brazilia deschide balul in aceasta zi de Mondial si credem noi ca va dori sa spele rezultatul primului meci, orice alt semn in afara de 1 solist nefiind acceptat astazi. Dupa ce in partida inaugurala au fost taxati de un corner la care arbitrul a uitat ca are ajutor video si nu au reusit sa puncteze si a doua oara, credem ca astazi Costa Rica nu va putea sa opreasca furia ofensiva a galbenilor.

Pronostic: 1&dg1 2+ (Brazilia invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.38

Serbia - Elvetia

Un duel interesant, intre doua formatii destul de solide. Elvetia vine dupa egalul nesperat obtinut cu Brazilia in timp ce sarbii pornesc in acest meci din postura de lider al grupei. Desi ar putea parea ca sarbii se multumesc si cu egalul, avand in vedere ca au ultimul meci in compania Braziliei, noi credem ca X-ul ar ajuta mai mult Elvetia care ar putea ajunge la 5 puncte in ultima etapa jucand cu o echipa ce ar putea fi eliminata la acel moment. Va fi un meci tensionat in care suntem de parere ca valoarea este de partea sarbilor.

Pronostic: 1X (Serbia nu pierde)

Cota: 1.50

Nigeria - Islanda

Ne place Islanda si credem ca place tuturor. Dupa rezultatul Argentinei de aseara credem ca nordicii vor face tot posibilul pentru a-si asigura calificarea in fazele eliminatorii. Nigeria nu trebuie desconsiderata totusi, africanii avand si ei sansa lor sa mearga mai departe.

Pronostic: X2 (Islanda nu pierde)

Cota: 1.46

Distribuiti pe Social Media