Biletul Zilei 24/06/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Anglia - Panama

Anglia vine dupa o victorie chinuita obtinuta in prelungiri cu Tunisia in timp ce Panama nu a avut nicio sansa in partida cu Belgia, rezistand o singura repriza. H. Kane a demonstrat o pofta de joc teribila si credem ca isi va conduce si astazi echipa catre un succes care sa garanteze optimile. Diferenta de valoare este foarte mare si suntem de parere ca Anglia nu va avea probleme in a marca mai mult de un gol in poarta dinamovistului de 38 de ani, Penedo.

Pronostic: 1&dg1 2+ (Anglia bate si inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.40

Akropolis IF - Syrianska

Suedia, divizia 1, Norra : locul 3 versus locul 6. Gazdele vin dupa 5 partide acasa cu 8 goluri marcate si 6 primite in timp ce oaspetii vin dupa 5 meciuri cu gg3+ , 9-13 golaveraj. Cele doua echipe sunt despartite de 4 puncte si 3 locuri in clasament si ne asteptam la o partida spectaculoasa 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.40

Rosenborg - Valerenga

Desi nu arata o forma extraordinara acasa, Rosenborg este la 7 puncte de liderul Brann dupa 13 etape si nu isi mai permite niciun pas gresit. Valerenga se afla la doar doua puncte in spate, dar nu exceleaza in deplasare mai ales cu echipele din fruntea clasamentului. Aici inclinam sa mergem pe o victorie a gazdelor, echipa mai puternica, mai experimentat si care va avea si avantajul terenului propriu.

Pronostic: 1 (Gazdele inving)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media