Biletul Zilei 26/06/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Australia - Peru

Cangurii intra in ultima etapa a grupei cu sanse la calificare. Mici, dar ele exista. Nu acelasi lucru putem spune despre adversara de astazi care este deja eliminata dupa primele doua partide. Pentru a merge mai departe in optimi, Australia trebuie sa castige partida de astazi si sa spere ca Franta invinge Danemarca. Daca meciul nordicilor nu-l pot controla, trebuind doar sa spere, pentru a-si castiga meciul lor ei trebuie in primul rand sa marcheze. Pe asta ne vom baza si noi.

Pronostic: DG1 (Australia marcheaza)

Cota: 1.34

Islanda - Croatia

In mod normal nu am alege acest meci dupa prestatiile celor doua echipe in etapa trecuta, dar in situatia de fata, cu Croatia deja calificata de pe primul loc si cu titularii foarte probabil odihniti, si cu nordicii in situatia de a merge mai departe in cazul unei victorii la aceeasi diferenta ca una (eventuala) a Argentinei credem ca este ok sa va oferim un pronostic pro-Islanda. 

Pronostic: 1X (Islanda invinge sau egal)

Cota: 1.67

Nigeria - Argentina

Un duel extrem de interesant intre doua formatii cu sanse la calificare. Africanii depind doar de ei si pot merge mai departe si cu un egal. Argentina este datoare dupa primele doua partide si foarte probabil se va arunca asupra adversarei. Credem ca precipitarea si presiunea care exista in jocul lui Messi&co vor ajuta Nigeria, iar daca vor putea trece de primele 15-20 minute atunci sansele lor la calificare vor fi extrem de mari. Ne asteptam la un meci inchis din partea “gazdelor”, un joc de asteptare si de “pedepsire” a adversarei pe contra.

Pronostic: H1 (Nigeria nu pierde la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media