Biletul Zilei 27/06/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Koreea de Sud - Germania

Noi ne-am lamurit! De-a lungul istoriei, in meciurile decisive, la competitiile importante, echipele mari sunt scoase in fata. De jucatori decisivi, de valoare sau de arbitru! Cred ca a vazut toata lumea cotul lui Cristiano pedepsit de VAR cu galben (?!) sau hentul de aseara nepedepsit. Cine sa vrea Iran si Nigeria in optimi in detrimentul celor doi Giganti? Nimeni! Daca Suedia invinge cu 1-0 atunci Germania trebuie sa bata la 2 goluri diferenta. Nu credem ca nemtii vor sta sa astepte!

Pronostic: H2 (Germania invinge la minim doua goluri diferenta)

Cota: 1.62

Mexic - Suedia

Mexicul ne-a placut foarte mult pana acum si nu credem ca va rata calificarea. Un singur punct le este suficient nord-americanilor pentru a trece mai departe din postura de lideri ( evitand astfel jumatatea de tablou cu Portugalia/Uruguay si Franta/Argentina). Suedia n-a dezamagit in meciul impotriva Germaniei, ratand de aproape o sansa imensa de a produce surpriza. Va avea insa o misiune foarte grea impotriva mexicanilor!

Pronostic: 1X (Mexic invinge sau egal)

Cota: 1.38

Serbia - Brazilia

Traducerea acestui meci este simpla: am ales Germania victorie clara si Mexic calificata de pe primul loc. Asta se traduce prin faptul ca, de pe locul secund, nemtii vor intalni in optimi castigatoarea grupei E. Cum nu credem ca Brazilia vrea sa intalneasca mannschaftul si sa ajunga pe jumatatea de tablou cu Franta, Argentina, Portugalia si Uruguay, dar nici sa riste eliminarea printr-o infrangere, credem ca jocul cvintuplei campioane mondiale se va apropia de ceea ce am vazut in primele doua etape. 

Pronostic: H1 (Brazilia nu invinge la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.53

Distribuiti pe Social Media