Biletul Zilei 28/06/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Gottne IF - Pitea

Suedia, division2, norrland : gazdele vin dupa 5 partide acasa in care au marcat 7 goluri si au primit 5, au acumulat 9 puncte din 2 victorii si 3 egaluri si sunt pe locul 7 cu 18 puncte. Oaspetii vin dupa 7 GG-uri la rand in deplasare in care au punctat de 11 ori si se afla pe locul 5. Credem ca vom vedea goluri.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.55

Senegal - Columbia

Ultimul derby din faza grupelor. Doua echipe foarte frumoase, ofensive ce sigur vor produce un meci spectaculos. Ultima echipa africana ramasa in turneu se califica si la egal, de aceea credem ca meciul va fi pe muchie de cutit, cu o balanta usor inclinata catre “oaspeti”, acestia avand de partea lor o valoare superioara.

Pronostic: X2&2+ (Egal sau victorie Columbia si minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.55

Japonia - Polonia

Un meci intre doua formatii total diferite. Una care a dezamagit crunt, avant deja bagajele facute si alta pe care noi o consideram una dintre surprizele acestui CM. Niponii se pot califica inclusiv cu o infrangere, in functie de numarul de goluri din cele doua partide de astazi, dar la cum au evoluat in primele doua etape consideram ca nu vor astepta cadouri de la Columbia si isi vor asigura singuri trecerea in optimi. Pentru asta au nevoie de un egal, iar stilul lor de joc nu ne-a parut deloc unul defensiv si de asteptare. Credem ca vor marca si isi vor face viata mai usoara.

Pronostic: DG1 (Japonia marcheaza)

Cota: 1.31

Distribuiti pe Social Media