Biletul Zilei 29/06/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Dundalk - Cork City

Astazi dau piept in piept primele doua clasate in prima liga irlandeza. Dundalk locul 2, cu 9 victorii consecutive in campionat primeste vizita echipei de pe locul 1, Cork City, care vine dupa 7 victorii consecutive. Cele doua formatii se lupta pentru suprematie, locul 3 fiind deja mult in spatele celor doua in clasament.

Cu toate ca pare a fi un meci foarte echilibrat, casele de pariuri ofera o cota destul de mica pentru victoria gazdelor - 1,80 si numai putin de 4,4 pentru victoria oaspetilor!!! Consideram ca pentru acest derby, cotele ar trebui sa fie mult mai echilibrate, undeva la 2,4 pentru victoria gazdelor si 2,8 pentru victoria oaspetilor!

In data de 27-04 anul acesta, cam in aceleasi conditii, Dundalk a invins cu 1-0 pe o cota de 2,25 la victorie! Astazi pare mult mai lesne, in viziunea caselor, in a castiga partida!Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.8

UC Dublin - Longford

UC Dublin, se claseaza pe prima pozitie in clasamentul ligii secunde irlandeze, avand 10 meciuri consecutive fara infrangere acasa, dintre care 9 victorii si un singur meci egal!

Cu un linistitor avans de 7 puncte fata de locul 2, gazdele primesc astazi vizita celor de la Longford, pozitia a 4-a in clasament, o echipa destul de incomoda, care a inscris in ultimele 8 deplasari din 10 in fieful liderului.

Chiar daca domina cu autoritate, gazdele primesc din partea bookmakeri-lor o cota de 1,8 la victorie! Noua ni se pare extrem de mare pentru felul in care joaca UC Dublin si vom opta pentru un gol inscris de echipa oaspete in disputa din aceasta seara!Pronostic: DG2 (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.33

IR Reykjavik - Haukar

Locul 11 din 12 echipe, cu cinci infrangeri si numai doua goluri marcate in ultimele cinci partide (adica o medie de 0,4 goluri pe meci), gazdele primesc astazi o cota extrem de mica la gol marcat - 1.26 - impotriva echipei de pe locul 7, Haukar!

De mentionat ca oaspetii au bifat 7 meciuri consecutive de over 2,5 goluri in care au marcat si au primit! In proportie de 99%, chiar daca vor primi gol astazi, vor si inscrie!

Vom opta fara sa stam pe ganduri pentru GG, adica ambele echipe vor marca cel putin o data!Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.47

Distribuiti pe Social Media