Biletul Zilei 30/06/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Fram - Raufoss

Intalnirea din grupa intai a diviziei secunde norvegiene ne pune fata in fata o echipa aflata in subsolul clasamentului, doua puncte deasupra liniei, si liderul la zi al clasamentului. Desi nu au o pozitie foarte buna in liga, gazdele vin dupa 13 partide consecutive cu gol marcat acasa, partide in care au punctat de 29 de ori. Exceptand doua victorii la 0, celelalte 11 meciuri au fost gg3+. Oaspetii au un punct peste locul secund si un golaveraj 25-7. Ei vin dupa 15 meciuri afara in care au primit gol in 13 si au marcat in 12 din aceste partide.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.52

Espanola - A. Italiano

Returul Cupei in Chile ne aduce un meci foarte interesant. Dupa 2-0 in tur, oaspetii de la Audax vin astazi in fieful celor de la Espanola, o echipa aflata intr-o forma fantastica pe teren propriu: 5 victorii in ultimele 5 partide, golaveraj 15-4. In toate acestea gazdele au marcat minim 2 goluri. Aflata la adapostul celor doua goluri marcate in tur, credem ca echipa oaspete va astepta sa loveasca pe contra si tinand cont de faptul ca in ultima deplasare a punctat de 5 ori consideram foarte probabil sa o faca si astazi.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.60

Sylvia - Newroz

Suedia, division 2, södra svealand. Un meci intre locurile 3 si 2 in clasamentul la zi. Echipa care invinge trece pe prima pozitie. Gazdele au un golaveraj de 31-17 in timp ce oaspetii au 25-12. Sulvia vine dupa 12 partide cu gol acasa in ultimele 15 astfel de intalniri, in timp ce adversara de pe locul secund are 7 din 7 partide afara cu gol marcat. De mentionat ca ambele echipe joaca deschis, marcand si primi d cu regularitate.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media