Biletul Zilei 02/07/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

PAOK - Nordsjaelland

Incepem ziua cu un meci amical intre doua formatii cu apetit ofensiv ridicat. Grecii vin dupa un sezon frustrant, un sezon in care au dominat clar campionatul, dar au avut de patimit din cauza fanilor, a patronului si mai ales a arbitrajelor / comisiilor. Au pierdut titlul la masa verde, dar s-au razbunat in cupa unde au invins actuala campioana, AEK. Au marcat la foc automat si se pregatesc de un sezon in care vor ataca din nou titlul de campioana. Danezii de la Nordsjaelland au terminat pe locul 3 in clament, deasupra fostei campioane Copenhaga, mult in spatele duetului Midtjylland-Brondby. Au avut al treilea atac din superliga, dar si cea mai slaba aparare din playoff. Credem ca vom vedea goluri

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.57

Odds 2 - Elverum

Pentru al doilea meci de pe Biletul Zilei am ales un duel din Norvegia, divizia a doua, grupa 1. O liga prietena cu golurile si meciurile spectacol. Desi ne-am obisnuit sa evitam echipele care au golaveraj negativ cum sunt gazdele de astazi, alegem acest duel deoarece observam ca Odds 2 a marcat in 19 din ultimele 20 de meciuri acasa si a facut-o de foarte multe ori, mai exact de 43 de ori. In aceste 20 de partide a primit si 48 de goluri. Oaspetii vin dupa 10 partide afara in care au punctat in 9 din acestea si au inregistrat un golaveraj de 15-21.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.55

Hafnarfjordur - Stjarnan

Revenim in Islanda, poate tara noastra preferata in materie de meciuri “pe goluri” si va oferim un duel intre locurile 5 si 2 in clasamentul la zi. Gazdele inregistreaza 3 victorii si 2 egaluri in ultimele 5 partide acasa, golaveraj 10-4, si 15 meciuri acasa cu gol marcat in ultimele 20 de meciuri. Oaspetii au marcat in 18 din ultimele 20 de partide afara si vin dupa 4 victorii si un egal in ultimele 5 astfel de meciuri. E drept, in ultima deplasare, in sferturile cupei, au invins cu 2-1 dupa 0-0 in 90 de minute. Avand in vedere faptul ca ambele echipe primesc goluri destul de usor, jucand deschis, credem ca vom avea parte de goluri si astazi.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.52

Distribuiti pe Social Media