Biletul Zilei 05/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Zeballos - Djokovic

Pentru astazi alegem sa oferim tenis de Wimbledon. Fostul lider mondial, sarbul Novak Djokovic, da piept cu argentinianul Horacio Zeballos, actualmente locul 126 in ierarhia ATP. Desi Novak se afla in revenire de forma si doreste sa arate ca nu si-a spus ultimul cuvant intr-un sport pe care l-a dominat categoric in urma cu cativa ani, consideram ca adversarul sau de astazi ii va da ceva dureri de cap si meciul, chiar daca va fi castigat de sarb, nu va fi unul usor.
(Pentru a intelege pronosticul: 2-6,3-6,3-6 este un scor castigator pentru noi)

Pronostic: H1 (+10.5) (Diferenta dintre cei doi nu va fi mai mare de 10 gameuri in favoarea lui Novak.)

Cota: 1.47

Dzumhur - Gulbis

Forma de zile mari pentru bosniacul Damir care a inceput cu un 3-0 scurt acest turneu. Adversarul sau din Letonia a trecut greu de locul 218 mondial si nu credem ca are forta sa-i puna probleme numarului 23 ATP. 

Pronostic: 1 (Dzumhur castiga)

Cota: 1.45

Tomic - Nishikori

Cota destul de mare oferita de bookmakeri pentru acest meci, asta datorita faptului ca in ultimele doua intalniri directe australianul Bernard Tomic l-a invins, pe hard, pe japonezul Kei. Totusi, fiind vorba de un turneu de GS, credem ca numarul 28 mondial se va impune, valoarea fiind de partea sa. In ultimul meci pe iarba dintre cei doi, Nishikori s-a impus greu, cu 2-0, ambele seturi la tie-break.

Pronostic: 2 (Nishikori invinge)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media