Biletul Zilei 06/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brazilia - Belgia

In al doilea sfert de finala al acestui mondial, se intalnesc Brazilia, detinatoare a 5 cupe mondiale si Belgia, o echipa dornica de succes mai mult ca niciodata. Cu toate ca sud-americanii nu au incasat decat un gol in cele 4 meciuri disputate la acest turneu ( 1-1 cu Elvetia ), bookmakerii ofera o cota de doar 1.41 ca Brazilia sa scoata mingea din plasa in aceasta seara! La cum a aratat Belgia pana acum ( 12 goluri marcare in 4 partide ), are toate sansele sa inscrie minim un gol in poarta Braziliei.

Pronostic: DG2 (Echipa oaspete marcheaza)

Cota: 1.41

St. Patrick's - Dundalk

Dupa victoria obtinuta in minutul '90 in fata celor de la Cork City din etapa trecuta, Dundalk se deplaseaza la St. Patrick's pentru etapa cu numarul 25! Gazdele nu au o situatie tocmai fericita, venind dupa 6 infrangeri consecutive si numai doua goluri marcate in tot atatea meciuri.

Nu credem ca oaspetii, cu 16 goluri marcate in ultimele 5 deplasari, vor irosi ocazia de a bifa din nou 3 puncte, in conditiile in care St. Patrick's merge din rau in mai rau.


Pronostic: 2 (Oaspetii castiga meciul)

Cota: 1.55

UC Dublin - Shelbourne

In liga a doua irlandeza, derby-ul etapei se joaca la Dublin. Locul 1, UC Dublin 38 puncte, primeste vizita locului 3 cu 34 puncte si culmea, nu este favorita! Casele de pariuri ofera o cota extrem de mica la victoria oaspetilor 2.15, in ciuda faptului ca gazdele au 9 victorii si 1 egal in ultimele partide disputate acasa si nu mai putin de 23 de goluri marcare ( medie de minim 2 goluri pe meci ).

Pronostic: 1r1+ (Se inscrie minim un gol in prima repriza)

Cota: 1.38

Distribuiti pe Social Media