Biletul Zilei 07/07/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Thun - Aarau

Pentru primul meci al zilei ne pune fata in fata doua echipe din Elvetia. Preconizam ca va fi un amical deschis, cu goluri, ambele formatii avand un apetit ofensiv ridicat. Thun a incheiat sezonul recent pe pozitia a 8a cu un golaveraj de 53-68 in 36 de meciuri. Adversara sa de astazi s-a clasat pe locul 6 in a doua liga, cu 44 de puncte si golaveraj 53-62. Thun a inscris in 17 din ultimele sale 20 de partide, in timp ce Aarau a marcat in 15 din ultimele 20 de meciuri. 

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Ajax - Nordsjaelland

Al doilea amical de pe bilet este cel dintre Ajax si danezii clasati pe 3 in sezonul recent incheiat, Nordsjaelland. Ambele formatii inscriu pe banda rulanta, au foarte putine meciuri fara gol marcat si au terminat campionatele lor cu o medie de peste 2 goluri pe meci si macar 1 gol primit pe partida. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.50

AZ Alkmaar - Midtjylland

Un alt duel olandezo-danez pentru biletul zilei. La fel ca la Ajax - Nordsjaelland si aici avem parte de doua formatii cu golul in adn. AZ, locul 3 in recent incheiata editie de Eredivisie, a avut 72 de goluri marcate in 34 de meciuri si 38 primite. Midtjylland este noua campioana a Danemarcei dupa un final de sezon fantastic in care a surclasat neasteptat rivala din Brondby. Reprezinta o echipe care marcheaza pe banda rulanta, avand 80 de goluri in 36 de meciuri. De asemenea, echipa a primit, ca medie, un pic peste un gol pe meci. Va fi show si aici

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media