Biletul Zilei 08/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Djurgarden - Norrkoping

Biletul de astazi debuteaza la orele 18:30 si ne aduce fata in fata locurile 4, respectiv 3 in ierarhia la zi a primei ligi suedeze. Gazdele de astazi au marcat in 18 din ultimele lor 20 de partide acasa, totalizand un numar de 38 de goluri. Au golaveraj de 19-11 in 12 partide si, avand un meci in plus fata de adversara de astazi, nu se multumeste cu un egal si va cauta victoria. Oaspetii au doua meciuri in minus fata de primul loc si numai patru puncte in minus, vin dupa o serie de 20 de meciuri afara in care au perforat poarta adversa de fiecare data, avand un numar total de 39 de goluri. Cifre impresionante. Vom avea spectacol!

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.65

Cobresal - Palestino

Duel din cupa chiliana intre liderul la zi a ligii secunde, Cobresal si locul 9 din prima liga, Palestino. Gazdele vin dupa o serie foarte buna acasa, 11 victorii si un egal, si nu mai putin 11 partide fara gol primit pe teren propriu in ultimele 20 de dispute. Au marcat in 19 din acestea. Desi Cobresal are o linie foarte buna acasa, nu trebuie uitat faptul ca astazi intalnesc o formatie din esalon superior, o echipa ce a inscris in 18 din ultimele 20 de deplasari un total de 23 de goluri. Credem ca si aici vom vedea goluri.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.62

New York City - New York Red Bulls

Derby senzational in MLS intre cele doua formatii newyorkeze. Locurile 3 si 2 in clasamentul la zi, cele doua echipe din metropola americana vor etala, foarte probabil, un fotbal spectaculos, deschis si axat pe ofensiva. “City” are o singura partida acasa fara gol marcat in ultimele 20, 15 victorii si 4 egaluri si golaveraj la zi 34-24. Taurii rosii au 17 partide cu gol inscris afara in ultimele 20 de meciuri, primind gol in 16 din acestea. Golaverajul lor este de asemenea unul foarte bun, 34-16. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.43

Distribuiti pe Social Media