Biletul Zilei 11/07/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Croatia - Anglia

Pentru biletul de astazi alegem sa va oferim un singur meci, cu un pariu ceva mai complex si cu o cota atractiva. A doua semifinala a Mondialului ne aduce fata in fata doua echipe in care foarte putina lume credea la inceputul acestei competitii. Daca despre croati am spus cu cateva zile inaintea debutului ca pot reprezenta marea surpriza, despre Anglia, eterna perdanta, mai mult decat Harry Kane si “it’s coming home” nu prea auzeam. Ei bine, 5 partide mai tarziu, aceste doua nationale si-au lasat amprenta asupra turneului si au aratat ca fotbalul nu inseamna doar Cristiano, Messi, samba braziliana sau exactitate germana. 
Modric&co, dupa o grupa castigata la pas, au stiut sa sufere in fazele eliminatorii, gasind puterea sa treaca de Danemarca si de Rusia dupa loviturile de departajare la care si-au controlat perfect nervii, aratand, pe langa forta grupului si o fantastica forta mentala. De notat ca au primit gol atat in optimi cat si in sferturi.
De cealalta parte, Anglia a avut o grupa extrem de usoara, cu doua adversare slabe si cu Belgia, o formatie pe care inca sustinem ca a cam lasat-o sa ocupe prima pozitie a grupei pentru a ramane pe partea mai lejera a tabelului. Vom vedea in meciul de diseara daca aceasta eventuala gandire a fost favorabila. Grupa G a dat 2/4 semifinaliste, iar Belgia a luat deja drumul finalei mici aseara. Englezii au invins si ei o data la penaltyuri, in optimi, iar in sferturi au avut parte de un adversar destul de lejer, Suedia nepunandu-i nicio reala problema.
Pe de o parte avem o echipa mult mai obosita, cu ceva probleme fizice, dar compacta si, credem noi, mai valoroasa, iar de cealalta parte avem o trupa care viseaza cu ochii deschisi la trofeu dupa decenii de asteptare si care intra in semifinala de diseara cu golgeterul competitiei gata sa loveasca din nou. 

Pronostic: 1X&GG (Croatia nu pierde si ambele echipe marcheaza in meci)

Cota: 3.29

Distribuiti pe Social Media