Biletul Zilei 14/07/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Belgia - Anglia

Finala mica sau finala invinselor! Asa putem descrie partida de astazi care va aduce fata in fata Belgia si Anglia, pentru a doua oara la acest turneu! Cu toate ca Anglia s-a bucurat la infrangerea din grupe 0-1, se pare ca partea de panou mai usoara nu a contat mai mult decat partea de panou mai grea a Belgiei. Vom miza pe o victorie a dracilor rosii si de aceasta data. Daca in grupe au avut cota 2,9 la victorie, de aceasta data sunt net favoriti la casele de pariuri cu 2,25 fata de 3,1 cota Angliei!Pronostic: DG1 2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.85

Assyriska FF - Forward

Meci de goluri in Divizia 1 a Suediei. Gazdele au 10 meciuri consecutive acasa cu minim 3 goluri, in care, atat ei cat si adversarii, lor au inscris. Asta ii face lideri in clasamentul "over 2,5" cu 5 pozitii peste adversarii lor de astazi, aflati pe locul 6!

Forward vine dupa 3 deplasari in care au pierdut 1-2 / 1-4 si au remizat 2-2, iar astazi primeste o cota de numai 1.26 la cel putin un gol marcat! Cert este ca nici bookmakerii nu vad o partida inchisa, ceea ce ne ofera inca un motiv in plus sa speculam!

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media