Biletul Zilei 19/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Kalju - Stjarnan

Duelul dintre reprezentanta Estoniei si liderul din Islanda pleaca de la 3-0 pentru oaspeti. Va fi un meci interesant in care gazdele se vor arunca in atac inca din primul minut. Dupa cum am vazut si in preliminariile ucl, unde TNS a fost foarte aproape sa intoarca un 0-5, minunile pot fi posibile. Cum Kalju a marcat de 83 de ori in ultimele 20 de meciuri acasa, neputand puncta doar in meciul cu Levadia (0-1), suntem siguri ca o vor face si diseara. Despre oaspeti putem spune ca nu se vor baza pe scorul din tur si vor cauta sa puncteze pentru a isi asigura linistea. Cu 32 de goluri in 20 de deplasari echipa islandeza sta, deasemenea, foarte bine ofensiv.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.60

Viitorul - Racing Luxemburg

Returul meciului dintre modesta formatie luxemburgheza si trupa lui Hagi pleaca de la 2-0 pentru constanteni. Daca in tur am ales sa mergem pe un 2 solist pe 1.42, pronostic bifat fara emotii, credem ca astazi echipa condusa din teren de Hagi jr. va castiga din nou, la fel de usor, incercand sa isi bucure fanii care vor umple stadionul din Ovidiu la primul meci european in acest sezon. 

Pronostic: H1 (Viitorul castiga la minim 2 goluri diferenta)

Cota: 1.45

Dundalk - Levadia

Ne plac irlandezii de la Dundalk. Joaca un fotbal bun, un fotbal ofensiv si stau foarte bine si pe defensiva. Primesc gol foarte greu, mai ales acasa, acolo unde au numai 2 egaluri in ultimele 20 de partie. In rest numai victorii, foarte multe la 0 ( 10 ) ! In acest sezon au 12 goluri primite in 25 de etape, conduc in clasament cu 4 puncte peste actuala campioana, Cork City, o echipa ce nu a avut sanse in ucl cu Legia. De marcat au marcat de 63 de ori in acest campionat. Bilant extraordinar. Desi Levadia Tallin nu este o echipa rea, credem ca diferenta dintre cele doua se va vedea. In tur a fost 1-0 pentru irlandezi, un alt meci fara gol primit pentru Dundalk, fapt ce intareste ceea ce am scris mai sus. Totusi, pentru ca sunt calificati si la egal, vom alege o varianta mai “protejata”, mergand pe irlandezi.

Pronostic: Psf 1 (Dundalk conduce la pauza sau la final.)

Cota: 1.32

Distribuiti pe Social Media