Biletul Zilei 21/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Kjelsas - Hodd

Primul meci al unei zile pe care o asteptam sa fie ✅ vine din Norvegia. Acolo, in Division 2, group 2, se intalnesc locurile 4 si 3 in clasamentul la zi. Ambele echipe au 22 de puncte, cate 20 de goluri marcate si 12,respectiv 10 primite. Exceptand meciurile amicale sau de cupa, unde au intalnit adversari din ligi superioare, gazdele au demolat totul in cale si au marcat la fiecare meci pe teren propriu. Chiar si asa, au primit totusi in gol majoritatea acestor meciuri, 1x&gg sau 1&gg fiind castigatoare in 99% din cazuri. Totusi, oaspetii vin in aceasta deplasare avand cifre foarte bune din punct de vedere ofensiv, marcand deasemenea in peste 95% din meciuri. Exceptand cateva partide, ei au si primit gol in toate meciurile afara.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.55

Esbjerg - Vendsyssel FF

Etapa a doua din Danemarca ne aduce un duel interesant intre doua echipe care au promovat impreuna in aceasta vara din Division 1. Ce putem spune despre aceste formatii?! Putem sa va spunem ca anul trecut, in cele 3 partide disputate intre el, scorurile au fost, pe rand: 1-3 victorie Esbjerg afara, apoi 4-2 si 3-2 pentru oaspetii de astazi, o victorie acasa, una in deplasare. Vedem astfel ca pentru cele doua echipe nu prea conteaza unde se joaca, nu refuza jocul si sunt atrase de ofensiva. 3 meciuri de GG4+ ne lamuresc in privinta acestui meci. Daca adaugam si faptul ca cele doua echipe au o forma de moment foarte buna, cu foarte multe goluri marcate, alegerea devine usoara.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.65

Luzern - Xamax

Inchidem biletul zilei cu un duel din prima liga din Elvetia, o alta competitie unde se marcheaza foarte multe goluri. Luzern, locul 3 in editia trecuta de Superliga, o echipa ce a marcat regulat in meciurile cu YBB, Basel si Zurich (echipele din top4 sezonul trecut) primeste vizita unei formatii care abia a promovat, dar care a facut o in stil mare, cu 82 de goluri marcate in 36 de meciuri, o echipa mult peste liga in care a jucat sezonul trecut. Noi credem ca vor arata bine si astazi.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media