Biletul Zilei 22/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Ull./Kisa - Nest-Sotra

Liga a doua norvegiana a ajuns la etapa cu numarul 16 si ne aduce in prim-plan un meci de care putem profita pe biletul zilei! Echipa clasata pe pozitia a 5-a primeste vizita echipei clasate pe locul 11!

Pentru Ull Kisa, ultimele 3 partide au adus 7 puncte is un golaveraj de 10-5, adica o medie de 3.33 goluri marcare si 1.66 goluri primite, in timp ce pentru oaspeti, ultimele 3 confruntari au adus 5 puncte si acelasi golaveraj 10-5, implicit aceeasi medie de goluri!

Foarte posibil vom vedea un meci la fel de interesant si spectaculos, cu goluri multe in ambele porti!Pronostic: DG1 2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.38

Chiasso·Vaduz

Vaduz, echipa din Liechtenstein, se deplaseaza la Chiasso pentru prima etapa a ligii secunde a campionatului elvetian! Cele mai recente dispute dintre cele doua echipe au fost castigate de Vaduz cu 6-1 si 5-2 si dateaza din aprilie, respectiv mai, anul acesta!!!

Cu o cota putin mai mare decat la victoria cu 6-1 ( 2 fata de 1.80 ), Vaduz merge cu aceleasi ganduri la lupta, impotriva unei aparari ce a incasat 17 goluri in ultimele 4 meciuri amicale! Noi totusi ramanem precauti la cota destul de mare oferita oaspetilor!

Vom opta pentru un meci cu minim 3 goluri, pentru a putea fi acoperiti si in cazul unei eventuale victorii a gazdelor 2-1 / 3-1!Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.57

Tromsdalen·Strommen

Chiar daca gazdele de azi vin dupa 4 victorii si un egal in ultimele 5 partide, am fi tentati sa credem ca vor avea din nou un meci usor impotriva echipei de pe locul 14 ( antepenultimul al ligii ).

Nu va fi chiar asa, oaspetii avand si ei 6 puncte adunate in din ultimele 15 posibile! Se anunta o partida antrenanta in care cel mai probabil pronostic este GG, ambele marcheaza!


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.52

Distribuiti pe Social Media