Biletul Zilei 26/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Viitorul - Vitesse

Desi gazdele de astazi au jucat extrem de slab in returul cu Racing Luxemburg, trebuie sa tinem cont de faptul ca acel 2-0 din tur le asigurase in mare masura calificarea. Calificare ce le-a adus dubla cu Vitesse, un adversar mult mai valoros, locul 6 in editia trecuta de Eredivisie, o formatie ce a avut al 5-lea atac din Olanda. Desi duelul ar putea parea dezechilibrat la prima vedere, iata ca bookmakerii ofera a doua cea mai mica cota la GG din tot tabloul EL de astazi. Daca de olandezi suntem siguri ca vor marca, cota Viitorului la gol marcat, 1.29, ni se pare foarte mica pentru acest duel. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.65

Los Angeles FC - LA Galaxy

Derby in orasul vedetelor! Nu trebuie sa cautam prea mult in istoricul intalnirilor dintre cele doua echipe, gazdele de astazi fiind o echipa noua, infiintata de curand. Prima partida dintre cele doua ne-a adus un meci senzational a lui Zlatan, un meci cu 7 goluri. Spectacol total. LA FC are un parcurs senzational acasa in acest sezon, 8 victorii, 6 egaluri si 28 de goluri marcate in 14 partide. Galaxy se bazeaza in primul rand pe suedezul minune din atac si pune “pe tava” 29 de goluri marcate in ultimele 20 de deplasari. Credem ca vom vedea spectacol si la noapte.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.37

K. Almaty - Alkmaar

Duel extrem de spectaculos in EL intre locul 2 din Kazakhstan si locul 3 din editia trecuta a Eredivisie. Gazdele de astazi au, exceptand infrangerea cu mai valoroasa Astana (1-2), 18 victorii si un egal in ultimele 20 de meciuri acasa. Fabulos! Oaspetii au, in ultimele 20 de partide afara, doar 2 infrangeri, 3 egaluri si 15 victorii. Singura deplasare in care nu au marcat a fost in meciul cu Ajax (3-0). In rest au adunat 46 de goluri de 19 meciuri pe teren strain. Credem ca vom vedea foarte multe goluri in acest meci, dar 3-0 si 0-3 sunt scoruri mai putin probabile decat un 3+ trecut prin 1-1. Asadar vom opta pentru GG.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media