Biletul Zilei 27/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Isner - M. Zverev

Duelul de la Atlanta poate parea dezechilibrat la prima vedere, Isner fiind mai bine clasat si avand o cota la victorie de doar 1.33 Totusi, daca privim duelurile directe dintre cei doi, observam ca M. Zverev a castigat ultimele 3 dueluri directe in format 3/5 seturi, iar Isner a invins de doua ori in formatul 2/3 seturi, ambele dati cu 7-6, 6-4. Deloc lejer. Credem ca vom avea parte de un meci lung.

Pronostic: TG2 22.5 (Peste 22.5 gameuri in meci)

Cota: 1.50

Winterthur - Aarau

Etapa a doua din Elvetia Challenge League ne aduce fata in fata doua echipe ofensive, dar care au debut identic, 0-2, in acest sezon. Ambele formatii vor cauta sa invinga pentru a nu pierde contactul cu locurile fruntase dupa startul ratat. Gazdele au 7 meciuri cu 3+ in ultimele 10 partide disputate in timp ce oaspetii inregistreaza 8 astfel de meciuri in ultimele lor 10 partide. Ne asteptam la goluri.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.57

Braga - Celta

Ultimul meci de pe bilet a fost ales din lista de meciuri amicale si ne ofera duelul dintre cea mai tare echipa din Portugalia ( in afara celor 3 granzi) si una dintre cele mai incomode echipe din Spania, formatia care a incurcat sezoane la rand Real Madrid si Barcelona. Ultimele 3 intalniri directe dintre cele doua s-au terminat cu 3 victorii ale spaniolilor, toate cu goluri de ambele parti. Braga are 9 partide cu minim un gol marcat in ultimele lor 10 meciuri, iar Celta vine dupa 8 partide cu gol inscris in ultimele 10. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media