Momentan pagina noastra de facebook se reconfigureaza, insa ne puteti gasi in continuare pe site cu Biletul Zilei, Concurs si Avancronici. Speram ca procesul sa nu dureze mai mult de 10 zile. Imediat ce vom avea update-ul vom relua activitatea si pe pagina de Facebook!!!

Biletul Zilei 27/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Isner - M. Zverev

Duelul de la Atlanta poate parea dezechilibrat la prima vedere, Isner fiind mai bine clasat si avand o cota la victorie de doar 1.33 Totusi, daca privim duelurile directe dintre cei doi, observam ca M. Zverev a castigat ultimele 3 dueluri directe in format 3/5 seturi, iar Isner a invins de doua ori in formatul 2/3 seturi, ambele dati cu 7-6, 6-4. Deloc lejer. Credem ca vom avea parte de un meci lung.

Pronostic: TG2 22.5 (Peste 22.5 gameuri in meci)

Cota: 1.50

Winterthur - Aarau

Etapa a doua din Elvetia Challenge League ne aduce fata in fata doua echipe ofensive, dar care au debut identic, 0-2, in acest sezon. Ambele formatii vor cauta sa invinga pentru a nu pierde contactul cu locurile fruntase dupa startul ratat. Gazdele au 7 meciuri cu 3+ in ultimele 10 partide disputate in timp ce oaspetii inregistreaza 8 astfel de meciuri in ultimele lor 10 partide. Ne asteptam la goluri.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.57

Braga - Celta

Ultimul meci de pe bilet a fost ales din lista de meciuri amicale si ne ofera duelul dintre cea mai tare echipa din Portugalia ( in afara celor 3 granzi) si una dintre cele mai incomode echipe din Spania, formatia care a incurcat sezoane la rand Real Madrid si Barcelona. Ultimele 3 intalniri directe dintre cele doua s-au terminat cu 3 victorii ale spaniolilor, toate cu goluri de ambele parti. Braga are 9 partide cu minim un gol marcat in ultimele lor 10 meciuri, iar Celta vine dupa 8 partide cu gol inscris in ultimele 10. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media