Biletul Zilei 30/07/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Oriente P - Sport Boys

Duelul din Bolivia ne aduce fata in fata locurile 4 si 3 in clasamentul la zi al Clausurei. Gazdele au inscris minim 2 goluri in 16 din ultimele 20 de partide pe teren propru, in timp ce oaspetii au primit minim 2 goluri in 13 din ultimele lor 20 de meciuri afara. Credem ca va fi un meci cu goluri in care gazdele pleaca totusi cu prima sansa.

Pronostic: DG1 2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.60

Plzen - Liberec

Gazdele de astazi nu mai au nevoie de nicio prezentare. Campioana in exercitiu formeaza o trupa redutabila, ofensiva, care pe teren propriu joaca foarte bine, avand doar doua infrangeri in ultimul an. Au incdput sezonul cu pofta de goluri si credem ca vor continua sa impresioneze si astazi. Oaspetii au debutat si ei in noul sezon cu o victorie, dar au incheiat sezonul precedent cu deplasari foarte slabe, in care au adunat foarte putine puncte. Nu credem ca vor face fata pe arena din Pilsen.

Pronostic: 1 (Plzen castiga)

Cota: 1.35

Fylkir - Valur

Ultimul meci de pe bilet vine din Islanda, acolo unde gazdele, locul 11 din 12 in clasamentul la zi, primesc vizita formatiei de pe locul 2 ( la egalitate cu liderul, dar un meci mai putin ). Desi meciul ar putea parea la indemana oaspetilor, daca analizam atent vom observa ca Fylkir, chiar si atunci cand a pierdut recent pe propria arena, a punctat nu o data, ci chiar de doua ori. De altfel, trupa de pe penultimul loc are nu mai putin de 42 de goluri inscrise in ultimele 20 de partide acasa. O cifra fantastica. Credem ca vor marca si astazi, mai ales ca trebuie sa iasa din zona rosie a clasamentului.

Pronostic: DG1 (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.39

Distribuiti pe Social Media