Biletul Zilei 02/08/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Sparta P. - Spartak S.

Sarbii de la Subotica au produs surpriza in tur invingand acasa cu 2-0, intr-un meci in care cota lor a fost undeva la 8.00 fata de numai 1.40 pentru cehi. Cu toate acestea, desi orice gol primit de Sparta ar face calificarea extrem de dificila pentru gazde, cele doua echipe primesc aceeasi cota (1.90) la calificare. Semn ca si bookmakerii stiu ca echipa lui Nita, Stanciu si Chipciu este mult mai valoroasa si va ataca din prima pana in ultima secunda pentru a nu rata continuarea in cupele europene. Noi mizam pe o victorie a gazdelor cu multe goluri in meci si, desi am fi fost tentati sa oferim un handicap sau chiar acel cmmd1, o sa alegem un pronostic ce ne va pune la adapost si in cazul unui 2-1/3-1.

Pronostic: 1&3+ (Sparta invinge si se inscriu minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.68

BK Hacken - RB Leipzig

Un meci care se joaca, in mare, pentru fani, pentru banii din bilete si pentru ca trebuie sa existe si un retur. Dupa victoria cu 4-0 din tur, nemtii vor merge foarte probabil in Suedia cu multe rezerve, calificarea fiind deja adjudecata. S-au vazut multe in fotbal, dar nu vedem cum ar putea locul 10 din ALLSVENSKAN sa emita pretentii in fata unei formatii excelente din BUNDESLIGA. Totusi, avand in vedere toate aceste aspecte, jucand acasa impotriva unei formatii relaxate si avand 20 de meciuri consecutive acasa cu gol marcat, credem ca gazdele vor inscrie si astazi.

Pronostic: DG1 (Hacken marcheaza)

Cota: 1.32

Din. Minsk - Dun. Streda

Duelul dintre bielorusii de la Minsk si slovacii de la Streda incepe de la 3-1 pentru gazde. Si aici credem ca ecuatia calificarii a fost rezolvata in mare masura din tur, acest meci fiind deschis spectacolului si, foarte probabil, golurilor. Ambele echipe inscriu des, ambele primesc goluri la fel de usor si suntem de parere ca si astazi vom avea parte de minim 2 goluri in meci, dupa ce in tur au fost 4. Totusi, nu credem ca vor fi 7.

Pronostic: 2-6 (Minim 2 goluri in meci, dar maxim 6)

Cota: 1.36

Distribuiti pe Social Media