Biletul Zilei 03/08/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Sochaux - Valenciennes

Duel intre locurile 10 si 13 din sezonul trecut al Ligue 2, doua formatii ce au avut medii asemanatoare in ceea ce priveste golurile marcate / primite sezonul trecut. Ambele au inscrie, in medie, peste 1.3 goluri / meci si au primit undeva la 1.5-1.6 / meci. Cele doua au inceput diferit actualul sezon, gazdele pierzand la Grenoble, iar oaspetii urcandu-se pe prima pozitie dupa prima etapa in care au invins cu 3-1 pe Auxerre. Din 2007 si pana acum, cele doua s-au intalnit de 12 ori pe terenul celor de la Sochaux si in doua treimi din aceste partide s-au inregistrat minim 2 goluri pe meci. A existat un singur 0-0. Gazdele de astazi au marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate, in timp ce oaspetii au marcat in 9 din ultimele lor 10 partide jucate.

Pronostic: 2-6 (Minim 2 goluri in meci, dar maxim 6)

Cota: 1.35

Avranches - Dunkerque

Debuteaza astazi si Liga National din Franta. Este o competitie care ne-a obisnuit anul trecut cu goluri multe, partide cu GG-uri pe cote mari si foarte mari, o intrecere in care foarte multe echipe s-au luptat pentru promovare si chiar si mai multe pentru evitarea retrogradarii. Gazdele de astazi au terminat pe 5 sezonul trecut, la doar 4 puncte distanta de prima echipa de sub linie (locul 15). Oaspetii au termina cu 2 puncte in minus, 4 pozitii mai jos, la doar 3 lungimi de zona rosie. Cele doua s-au intalnit de 8 ori din 2014 pana in 2018, iar partidele au fost mai mereu spectaculoase, cu goluri. De fiecare data 2+, de 6 ori GG, de 4 ori 3+ Si chiar 4+ uri sau un 3-3 in 2016. Credem ca vom vedea goluri si astazi.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.80

Waasland-Beveren — St. Liege

Etapa a doua din Belgia debuteaza cu o intalnire intre doua echipe cu apetit ofensiv ridicat. Gazdele au debutat cu un 2-2 la Waregem, in timp ce oaspetii, dupa ce au pierdut Supercupa, 2-1 cu campioana Brugges, au castigat etapa de debut, 3-2 cu Gent. Ultimele intalniri dintre cele doua au fost spectaculoase, cu cate 4 goluri, si in toate s-a marcat destul de repede. Credem ca si astazi vom vedea goluri.

Pronostic: 1r1+ (Minim un gol in prima repriza)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media