Biletul Zilei 05/08/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brondby - Nordsjaelland

Doua echipe de Europa, doua formatii frumoase, cu joc ofensiv si placut pentru fani. Doua echipe care fac cinste fotbalului danez. Brondby pleaca astazi ca favorita, desi nu are in acest debut de sezon un joc mult mai bun decat adversara sa de astazi. Ambele formatii au golaveraj 5-2 dupa 3 partide, gazdele de astazi avand totusi 2 puncte in plus. Ambele sunt neinvinse si vor incerca sa ramana la fel dupa meciul de astazi. Credem ca vicecampioana are de partea ei, pe langa terenul propriu, si valoarea superioara demonstrata anul trecut cand au scapat printre degete titlul si o sa reuseasca sa se impuna astazi. Cum credem ca oaspetii au puterea de a marca ( dar nu suntem siguri ca o vor face ) suntem de parere ca Brondby va trebui sa puncteze de minim 2 ori pentru a lua cele 3 puncte si a urca pe prima treapta a clasamentului.

Pronostic: 1&dg1 2+ (Brondby invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.58

Mouscron - Club Brugges KV

Fosta campioana a Belgiei merge la Mouscron pentru etapa a doua a campionatului dupa ce in etapa inaugurala a castigat cu 5-2 in fata celor de la Eupen. Inca din start, echipa din Brugges si-a aratat intentiile ofensive pentru acest sezon si valoarea superioara adversarului credem ca o va ajuta diseara in a marca goluri. Mouscron nu sta rau acasa, marcand cu regularitate, de aceea nu vom miza pe o victorie a oaspetilor, dar vom alege goluri.

Pronostic: DG2 2+ (Oaspetii marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.37

Guabira - San Jose

Locurile 8, respectiv 5 din Profesional Division - Clausura, Bolivia, isi disputa un meci ce se anunta a fi foarte interesant si deschis. Ambele formatii inscriu si primesc goluri pe banda rulanta, avand golaveraje 5-6 si 8-8 dupa doar 3 partide. In cele 14 dati in care s-au intalnit pe terenul celor de la Guabira, din 2002 si pana acum, am avut parte de 10 meciuri cu 3+, 4+ si chiar 7+. Mai mult, au fost peste 15 partide intre cele doua, indiferent de terenul pe care s-a jucat, cu mai mult de 3-4 goluri. Doua echipe care ofera spectacol la fiecare duel si doua formatii care au si o forma de moment buna in ceea ce priveste golurile.ne asteptam la un duel foarte deschis si diseara.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.42

Distribuiti pe Social Media