Biletul Zilei 06/08/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Vendsyssel FF - Aalborg

Epilogul etapei a patra din superliga daneza ne aduce fata in fata doua vecine de clasament, doua formatii ce au un traseu asemanator pana acum, 2 victorii si o infrangere si 6-7, respectiv 3-5 golaveraj. Ne vom indrepta atentia catre gazde, o echipa ce nu refuza niciodata jocul ofensiv, o trupa care a marcat in 18 din ultimele 20 de partide acasa. Cum oaspetii de astazi au primit gol in 8 din ultimele lor 10 deplasari, credem ca un gol din partea lui Vendsyssel reprezinta o alegere buna.


Pronostic: DG1 (Gazdele marcheaza minim un gol)

Cota: 1.35

Sundsvall - Norrkoping

Etapa a 16-a din prima liga suedeza isi disputa astazi ultimele doua partide, iar acest duel ne-a atras atentia. Gazdele, venite dupa infrangerea de acasa (0-1) cu liderul AIK, dar si dupa doua deplasari cu echipe de deasupra lor in care au luat 4 puncte, primesc astazi vizita locului 3 in clasamentul la zi. Sundsvall are, exceptand partida mai sus mentionata cu liderul, un singur meci acasa in care nu a marcat (0-0 cu Orebro) in ultimele 10 astfel de partide, in timp ce oaspetii marcheaza meci de meci in deplasare, dar si primesc aproape in fiecare partida gol, exceptie facand doar 3 din ultimele 15 meciuri afara. Credem ca vom vedea goluri

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.65

IFK Malmo - Rosengard

Locurile 3 si 5 din VASTRA GOTALAND joaca astazi un meci ce se anunta a fi extrem de spectaculos. Gazdele au in palmares nu mai putin de 14 meciuri acasa cu 3+ in ultimele 20, in timp ce oaspetii vin tot dupa 14 astfel de meciuri, dar in deplasare. Exista premise pentru goluri multe, mai ales ca si forma de moment a celor doua este una fantastica, IFK avand 26 de goluri marcate in ultimele 10 meciuri pe teren propriu, in timp de Rosengard are nu mai putin de 24 de goluri marcate in ultimele 10 deplasari. Se anunta spectacol.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.52

Distribuiti pe Social Media