Biletul Zilei 08/08/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Salzburg - Shkendija

Poate cel mai dezechilibrat duel dintre cele 3 de astazi din preliminariile UCL. Campioana Austriei da piept cu una dintre echipele surpriza ale turului precedent, formatia din Macedonia trecand de campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, dupa ce a reusit sa nu primeasca gol in deplasare. Cu o etapa inainte, oaspetii de astazi au fost foarte aproape de o contraperformanta fantastica: 0-4 in Tara Galilor dupa ce castigasera cu 5-0 acasa. Daca privim forma celor de la Salzburg, adaugam valoarea si forta superioara a campionatului din care vine, putem spune ca gazdele de astazi vor transa calificarea inca de astazi.

Pronostic: H1 (-1.5) (Salzburg invinge la minim 2 goluri diferenta)

Cota: 1.32

Rathenow - Viktoria Berlin

Duelul din Regionala Nordost, Germania, ne propune un meci intre doua formatii foarte ofensive, gazdele venind dupa 10 meciuri consecutive acasa in care au izbutit 7 victorii si 2 egaluri si au inscris 25 de goluri si au primit 9, in timp ce oaspetii nu au mai castig de 5 meciuri “afara”, au primit 18 goluri si au marcat 10 goluri ( bilant pe ultimele 10 deplasari ). Credem ca cele doua formatii vor cauta victoria, oaspetii fiind datori in fata fanilor. Cele doua formatii au, dupa 2 etape, 3 puncte si golaveraj 4-5, respectiv 4-3

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Ayacucho - Sport Huancayo

Meciul dintre locurile 14 si 9 din prima liga din Peru ne pune fata in fata o echipa gazda care in sezonul precedent a fost formatia cu cele mai multe GG-uri din campionat, o formatie cu gol marcat in ultimele 14 meciuri consecutive acasa si cu 15 GG-uri acasa in ultimele 20 de meciuri. Desi oaspetii nu au o forma excelenta in deplasare, vin totusi dupa o partida in care au inscris de 4 ori “afara” si au marcat, in cele 10 etape scurse, 14 goluri, exact cate a primit adversara de astazi. Credem cu tarie ca vom vedea goluri de ambele parti.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media