Biletul Zilei 09/08/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

RB Leipzig - CSU Craiova

Primul meci de pe Biletul Zilei ne duce cu gandul la partida de aseara din preliminariile UCL, Salzburg - Shkendija. Cotele aproape identice: 1.10 aseara gazdele, 1.12 astazi, 22 oaspetii aseara, 21 csu astazi. Meciul este, din punctul nostru de vedere, la fel de dezechilibrat ca partida de ieri, diferenta dintre campioana Austriei si cea a Macedoniei regasindu-se si astazi intre o echipa de top a Germaniei si o echipa de top 3-4 din Romania. Credem ca deznodamantul va fi acelasi.

Pronostic: H1 (-1.5) (Leipzig invinge la minim 2 goluri diferenta)

Cota: 1.40

Hajduk Split - FCSB

Al doilea meci de pe biletul zilei ne aduce in prim plan o alta echipa din Romania, vicecampioana FCSB. Trupa condusa de Nicolae Dica merge in infernul din Croatia dar, credem noi, nu are motive foarte mari de ingrijorare. Exceptand atmosfera creata de fani, adversara romanilor nu mai este de foarte mult timp o forta pe teren. A inceput si acest campionat slab, 1 punct dupa doua etape, si butoiul de pulbere de la Split sta sa explodeze. Este o situatia de care credem ca romanii pot profita si, beneficiind de forta ofensiva demonstrata in ultimele partide jucate, alaturi de entuziasmul copiilor din avanposturi, pot puncta macar o data in aceasta deplasare. 

Pronostic: DG2 (FCSB marcheaza)

Cota: 1.34

Trencin - Feyenoord

Incheiem tot in Europa League, acolo unde am ales duelul dintre reprezentanta Slovaciei si una dintre echipele ofensive ale Olandei. Desi oaspetii sunt considerati favoriti astazi, noi tindem sa credem ca acest meci va furniza una dintre surprizele serii in Europa. Gazdele vin dupa 10 meciuri consecutive acasa cu GG, un singur 1-1, de doua ori 3+, de trei ori 4+ si chiar cate doua rezultate de 5 si 6 + . Este clar ca slovacii reprezinta o trupa foarte deschisa, care marcheaza des, dar si primeste goluri cu regularitate. De cealalta parte, oaspetii vin dupa o supercupa castigata la lovituri de departajare, un 0-0 care ne-a surprins in ziua respectiva, dar, exceptand acest meci, au 12 meciuri afara in care s-au marcat goluri pe banda rulanta, o singura data inregistrandu-se doar 2 goluri in meci. In rest, rezultate de 3, 4, 5, 6,7 si chiar 9+ . Mizam pe minim 3 goluri la aceasta intalnire!

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media