Biletul Zilei 10/08/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Zwolle - Heerenveen

EREDIVISIE debuteaza cu un duel care anul trecut a oferit ultima echipa ce a prins barajul pentru EL. Atunci oaspetii de astazi au avut castig de cauza, prinzand locul 8, cu doar doua puncte deasupra celor de la Zwolle. 42-54, respectiv 48-53 au fost golaverajele celor doua echipe in sezonul trecut in 34 de partide. Ultimele 5 partide directe pe terenul celor de la Zwolle au fost extrem de disputate, oferindu-ne foarte multe goluri de ambele parti. Credem ca si astazi cele doua vor pleca in forta si vom avea un meci spectaculos.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.67

Club Brugge KV - Kortrijk

Etapa a treia din prima liga belgiana ne ofera un duel foarte dezechilibrat atat din punct de vedere al cotelor cat si din punct de vedere al valorii delor doua echipe. Gazdele au plecat foarte bine in acest sezon, 6 puncte din 6 posibile, golaveraj 6-2, in timp ce oaspetii si-au aratat deja slabiciunile, chiar acasa, la un 1-4 cu Anderlecht. Credem ca meciul este la indemana gazdelor care vor castiga lejer aceasta partida.

Pronostic: 1&dg1 2+ (Brugge castiga si marcheaza minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.34

OM - Toulouse

Ligue 1 debuteaza astazi cu un meci extrem de disproportionat. Gazdele, locul 4 in sezonul trecut, cand au ratat la mustata locurile de UCL, intalnesc echipa care a jucat barajul pentru ramanerea in prima divizie in campionatul precedent. OM, care a jucat si finala EL in primavara, a transferat in aceasta vara un fundas croat de la Salzburg, Duja Caleta, pe 19 milioane de euro si un alt fundas de la Villa, J. Amavi, pe 10 milioane. In acelasi timp, oaspetii au “impresionat” prin aducerea unui fotbalist de la retrogradata Metz. In plus, in ultimele 15 intalniri directe, OM nu a cunoscut gustul infrangerii, iar sezonul trecut a castigat ambele partide cu oaspetii de astazi. Credem ca OM va pleca puternic in acest sezon, aratand intentiile pentru locurile 2-3, locul 1 fiind deja antamat. Foarte probabil oaspetii se vor lupta si anul acesta pentru evitarea retrogradarii.

Pronostic: 1&dg1 2+ (OM castiga si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.63

Distribuiti pe Social Media