Biletul Zilei 11/08/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

United of Manchester - Boston

Vanrama National League Nord ofera astazi un meci care se anunta a fi extrem de spectaculos. Gazdele, desi nu au niciun punct dupa doua etape, au golaveraj 4-9 si arata si in acest sezon ca o trupa care marcheaza si primeste goluri cu lejeritate. De cealalta parte, oaspetii au golaveraj 1-2 si 3 puncte dupa primele doua etape. Meciurile dintre cele doua au fost mereu deschise, existand numai GG-uri in ultimii ani si partide cu 4, 5 sau chiar 8 goluri in martie anul acesta la un 4-4. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.52

Xamax - Thun

Gazdele, o formatie proaspat promovara, joaca acasa in compania unei echipe care a aratat mereu foarte deschis, o trupa ce inscrie si primeste goluri destul de lejer. Xamas are 90% victorii in ultimele 20 de meciuri acasa, iar cand a facut egal (vezi meciul cu Basel) a marcat de fiecare data. Este o trupa care pe teren propriu nu “iarta” pe nimeni. De cealalta parte, oaspetii au marcat in 18 din ultimele 20 de meciuri afara. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.40

Salzburg - Austria Viena

Campioana Austriei arata formidabil in acest debut de sezon. A rezolvat ecuatia calificarii in europa si nu se mai teme de deplasarea din Macedonia, astfel ca isi poate continua parcursul perfect din campionat (6 puncte din 6, golaveraj 5-1). Oaspetii vin dupa o serie de meciuri extrem de slabe in deplasare in campionat. Au terminat sezonul trecut cu 3 infrangeri afara si au inceput acest campionat cu o infrangere pe terrnul celor de la Wolfsberger, dupa ce invinsesera greu acasa, in etapa inaugurala, o echipa nou promovata (2-1 cu W Innsbruck). Credem ca gazdele, o formatie care marcheaza foarte usor acasa, vor castiga fara probleme astazi.

Pronostic: 1&dg1 2+ (Salzburg invinge si marcheaza de doua ori)

Cota: 1.49

Distribuiti pe Social Media