Biletul Zilei 12/08/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Arsenal - Man. City

Premier League s-a intors si deja avem parte de un duel de gala. Campioana se deplaseaza in capitala, pe terenul celor de la Arsenal, acolo unde nu a avut nicio problema sezonul trecut, invingand de doua ori cu 3-0 in decurs de numai cateva zile. City a dominat autoritar sezonul trecut si credem ca va pleca din nou in forta, lucru pe care l-am vazut in supercupa cu cealalta echipa mare din Londra, Chelsea, echipa pe care a invins-o lejer cu 2-0. Fiind prima etapa si avand antrenor nou nu excludem varianta ca gazdele sa reuseasca sa puncteze, dar credem ca City isi va adjudeca cele 3 puncte.

Pronostic: DG2 2+ (City marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.63

Luzern - YBB

Campioana surpriza a sezonului trecut a inceput in forta si acest sezon, 9 puncte din 9 posibile, 8-0 golaveraj si merge in deplasare la Luzern, locul 9 in actuala editie de Super League, cu 3 puncte din 3 partide. Credem ca se va respecta traditia ultimelor meciuri directe pe acest teren, unde am avut peste 3 goluri in 70% din partide.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.45

Sarpsborg - Lillestrom

Duel intre locurile 5 si 13 in Norvegia, acolo unde gazdele de la “08” primesc vizita unei echipe care are nevoie de puncte pentru a scapa de emotii in finalul de campionat. Cu doar un punct peste linia rosie, oaspetii trebuie sa marcheze si sa isi forteze norocul. Au o medie de aproximativ un gol marcat pe meci, iar gazdele de astazi, o echipa cu medie de 2 goluri inscrise pe partida, au o aparare care cedeaza relativ usor, 21 de goluri primite in 17 partide. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media