Biletul Zilei 13/08/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Norrkoping - Hammarby

Prima liga suedeza ne ofera astazi un duel intre locurile 4 si 2, doua formatii deschise, doua trupe ce vaneaza titlul in acest sezon. Gazdele au 17 meciuri consecutive acasa cu gol marcat, timp in care au castigat de 12 ori si au pierdut doar 3 partide. Oaspetii au 17 partide cu gol marcat afara in ultimele lor 20 de deplasari, partide in care au primit mereu gol si beneficiaza de cel mai prolific atac din ALLSVENSKAN. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.50

Odds 2 - Grorud

Divizia a doua norvegiana, grupa 1, ne propune un duel deschis, un meci intre locurile 10 si 5. Gazdele au gol marcat in ultimele 19 partide acasa, partide in care au inregistrat de 14 ori minim GG3+. Oaspetii, mult mai bine clasati in clasament, au marcat in 16 din ultimele lor 20 de deplasari, meciuri in care au inregistrat de 14 ori minim 3 goluri in meci.

Pronostic: GG3+ (Ambele marcheaza si minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Dinamo - Viitorul

Poate cel mai spectaculos duel din Liga 1 in ultimii ani, alaturi din Gaz Metan - Dinamo, meciul de astazi vine in contextul in care, din 2012 si pana in prezent, pe arena cainilor, toate partidele au beneficiat de minim 3 goluri in meci. Pe langa acest aspect, in aceste 9 partide, Viitorul a marcat de 24 de ori. Avand in vedere faptul ca apararea lui dinamo nu este cea mai exacta, iar constantenii beneficiaza de o trupa foarte ofensiva, credem ca fosta campioana va marca din nou si azi.

Pronostic: DG2 (Viitorul marcheaza)

Cota: 1.36

Distribuiti pe Social Media