Biletul Zilei 17/08/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Anderlecht - Mouscron

Liderul la zi din campionatul Belgiei, echipa plecata ca din tun in noul sezon, primeste astazi vizita unei echipe care nu a obtinut niciun punct dupa primele 3 etape. Cu un golaveraj de 11-4 dupa 3 meciuri, Anderlecht este favorita certa in meciul de diseara unde credem ca Mouscron nu are nicio sansa. Foarte probabil gazdele vor castiga destul de usor.

Pronostic: H1 (Gazdele castiga la minim 2 goluri diferenta)

Cota: 1.65

Roda - Jong Ajax

EERSTE DIVISIE debuteaza astazi si ne ofera cateva meciuri interesante. Din cele 9 meciuri, am decis sa alegem doua pentru BZ de astazi. Prima partida reprezinta duelul dintre o echipa venita din prima liga, Roda, o formatie care foarte probabil va incerca sa revina in prima divizie si echipa de tineret a celor de la Ajax, o formatie ce incanta prin jocul ofensiv. Gazdele de astazi au marcat pe teren propriu cu toate fortele olandeze ( 2-2 cu PSV, 2-4 cu Ajax si 1-1 cu Feyenoord ) in sezonul trecut, in timp ce Jong Ajax, in ultimele 20 de meciuri “afara” tot atatea meciuri cu minim 3 goluri inscrise, 17 dintre acestea trecute prin GG. Credem ca va fi spectacol si astazi

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.47

NEC Nijmegen - Cambuur

Poate cel mai dezechilibrat duel, dupa cote, alaturi de GA Eagles - Utrecht tineret. Totusi noua nu ni se pare atat de mare diferenta. Daca ne aruncam privirea pe forma de moment a oaspetilor, observam faptul ca cei de la Cambuur, exceptand unele amicale, au marcat in 13 din ultimele lor 15 deplasari. NEC, desi favorita clara la casele de bet, a primit gol de la adversara de astazi in ultimele 5 partide jucate si credem ca vor fi goluri si azi.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media