Biletul Zilei 18/08/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Chievo - Juventus

Biletul de astazi incepe, cum altfel, daca nu cu supercampioana Italiei, Juventus Torino. Echipa care a realizat de departe cel mai tare transfer al verii merge la Verona pentru duelul cu Chievo si pentru a-l arata Italiei pe Cristiano Ronaldo. Ne asteptam la un debut in forta al torinezilor si la un meci bun al portughezului. Gazdele nu vor face doar act de prezenta, dar credem ca le va fi greu sa stea in calea tavalugului juventin.

Pronostic: 2&dg2 2+ (Juventus invinge si marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.38

Lazio - Napoli

Ramanem in Italia acolo unde al doilea meci al zilei ne aduce fata in fata doua echipe de europa ale Italiei. Gazdele, echipa care a ratat UCL in ultima etapa, pierzand 2-3 in fata Interului, au de luat o revansa in fata fanilor pentru finalul sezonului trecut si vor incerca din rasputeri sa castige etapa inaugurala in fata unei contracandidate la top4. Nu le va fi usor deloc, Napoli reprezentand singura echipa care a mai incercat, pe ici pe colo, sa subrezeasca suprematia lui Juventus. Ne asteptam la un meci cu goluri.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.57

Seattle Sounders - LA Galaxy

Locurile 8, respectiv 4 in conferinta de vest a MLS, Seattle si Galaxy se intalnesc diseara in ceea ce se anunta a fi un meci foarte spectaculos. Gazdele vin dupa 5 victorii consecutive si 6 partide consecutive cu gol marcat acasa, in timp ce Ibra&co au 5 partide consecutive cu GG3+ si chiar 4, 5 si 6 +. Au dat gol in 16 din ultimele 20 de meciuri “afara” si vor tine cu dintii de locul de playoff. Ne asteptam la spectacol.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media