Biletul Zilei 19/08/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Antwerp - Club Brugge

Locurile 6 si 2 in clasamentul la zi ne ofer astazi un meci ce se anunta spectaculos. Gazdele, exceptand ultimul meci acasa, 0-0 cu Kortrijk, au 10 partide la rand acasa cu gol marcat. Oaspetii reprezinta una din echipele de top ale Belgiei si o formatie cu golaveraj 9-2 dupa primele 3 etape si punctaj maxim. Ne asteptam la goluri.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.60

Nimes - OM

Gazdele de astazi au inceput spectaculos aventura in Ligue 1 revenind de la 1-3 si castigand cu 4-3 pe terenul celor de la Angers, o echipa foarte incomoda acasa. Credem ca vor continua seria golurilor marcate si astazi impotriva unei echipa multa mai valoroase, OM, o echipa care va juca mai deschis si la victorie.

Pronostic: DG1 (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.36

Heerenveen - Vitesse

Doua formatii cu un stil de joc foarte cunoscut de toti pariorii, doua echipe ce vin dintr-un campionat in care se marcheaza foarte des. Gazdele au debutat cu un 3-2 in noul sezon in timp ce oaspetii au invins cu 5-1. Ambele au aratat din nou pofta de joc ofensiv si dorinta de a marca la foc automat. Partidele dintre cele doua au fost mai mereu spectaculoase si ne asteptam sa vedem si astazi multe goluri.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.53

Distribuiti pe Social Media