Biletul Zilei 20/08/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Crystal Palace - Liverpool

Epilogul etapei secunde a PL ne aduce fata in fata doua formatii ce au produs mereu un fotbal spectaculos atunci cand s-au intalnit in ultimii ani. 10 din ultimele 12 dispute s-au incheiat cu GG3+ uri, iar ultimele 7 partide directe pe terenul celor de la Palace terminandu-se cu minim 3 goluri in meci. Credem ca vom avea spectacol si astazi, suntem de parere ca cele doua echipe vor etala din nou un fotbal ofensiv si mizam pe faptul ca oaspetii sunt mult mai valorosi si vor avea sanse mai mari la victorie.

Pronostic: DG2 2+ (Oaspetii inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.37

AZ Alkmaar tineret - Almere

Divizia secunda olandeza ne ofera astazi un meci intre doua echipe frumoase si deschise. Tineretul lui AZ pastreaza stilul echipei mari si ofera meciuri spectaculoase, cu goluri marcate, dar si primite. Ultimele 5 astfel de intalniri pe teren propriu au fost GG4+ uri. De cealalta parte, oaspetii s-au batut la promovare anul trecut fiind invinsi de Graafschap (1-1, 2-1). Am avut parte de doua dueluri Jong AZ-Almere anul trecut si ambele s-au terminat cu 5 goluri, 4-1 pentru gazdele de astazi, respectiv 3-2 pentru Almere.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.45

Gr. Furth - BVB Dortmund

1/32 de finala din Cupa Germaniei ne aduc duelul dintre o echipa de liga secunda ce marcheaza destul de des acasa si poate cea mai tare trupa a Germaniei, dupa gigantul din Munchen. Desi credem ca BVB va merge mai departe, suntem siguri ca vor alinia o formula presarata cu rezerve si, profitand de faptul ca oaspetii i-ar putea trata de sus, avand si avantajul terenului propriu, suntem de parere ca gazdele vor marca diseara.

Pronostic: DG1 (Furth marcheaza)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media