Biletul Zilei 25/08/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Norwich - Leeds

Doua echipe obisnuite cu PL, doua trupe care cu siguranta vor ataca promovarea. Gazdele au inceput cam slab acest sezon, doar 4 puncte dupa 4 etape, si credem ca din aceasta cauza vor incerca sa fructifice terenul propriu si sa se apropie de locurile fruntase. Cu un golaveraj de 8-8 si cu gol marcat in fiecare etapa desfasurata pana acum (plus alte 3 in meciu de cupa ) credem ca gazdele vor marca astazi. De cealalta parte, oaspetii de la Leeds se afla pe loul secund, cu 3 victorii si un egal, si 11-4 golaveraj. In cele doua deplasari de pana acum Leeds a inregistrat o victorie cu 4-1 si un 2-2 runda trecuta. Credem ca vor fi goluri diseara.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.53

Taunton - Hendon

Southern League, South Division. Anglia. De aici va oferim al doilea meci al zilei, o partida intre locurile 7 si 4 dupa 3 etape. Fie ca a fost vorba de campionat sau de cupa, acasa sau deplasare, in acest debutde sezon cele doua echipe au marcat meci de meci. Mai mult, acasa, gazdele au inregistrat GG-uri in 5 din cele 6 meciuri, in timp ce oaspetii au avut GG-uri in ambele partide jucate “afara” 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.50

Barwell - Kettering

Ramanem in Anglia, tot la 17:00, dar in Southern League Central Division, acolo unde se intalnesc locurile 2 si 1 in clasamentul la zi, doua trupe care au inregistrat 3 rezultate de 1-2 in cele 3 dispute directe avute pana in prezent. Cu golaveraje de 7-3, respectiv 5-1, cele doua echipe arata ca por produce partide spectaculoase de fiecare data. 

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media