Biletul Zilei 02/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Ull./Kisa - Aalesunds

Mergem in Norvegia liga secunda, unde favorita noastra in ce priveste meciurile spectaculoase, Ull./Kissa, se va duela cu prima clasata, Aalesunds. Gazdele vin dupa 3 partide absolut spectaculoase, o victorie cu 3-2 si doua infrangeri cu 2-3, respectiv 3-5!

Mentionam deasemenea ca turul disputat la Aalesund s-a terminat cu scorul de 3-2, acesta fiind inca un motiv sa optam pentru un meci deschis si astazi!


Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.42

Vaduz·Kriens

Etapa 6 din liga a doua elvetiana ne prezinta partida dintre locurile 8 si 7! Am putea spune, dupa pozitiile din clasament, ca meciul va fi unul echilibrat, numai ca, bookmakerii sunt de alta parere si ofera lui Vaduz doar 1.55 la victorie, chiar daca au un inceput slab de campionat.

In 10 partide disputate in Liechtenstein, 7 victorii au obtinut gazdele, au fost inregistrate doua rezultate de egalitate si numai o victorie pentru Kriens!!!


Pronostic: DG1 2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.49

Zenit ·Spartak M.

In ultimii 5 ani, meciurile disputate pe terenul lui Zenit au avut urmatoarele scoruri : 4-2 / 0-0 / 5-2 / 4-2 / 5-1!!!

Exceptand partida de 0-0, ne dam seama din celelalte meciuri, ca imediat dupa deschiderea scorului, s-a jucat cu garda jos, ceea ce consideram ca se va intampla si astazi!

Numai 1.75 cota la GG pentru un campionat in care rar intalnim GG sub cota 2.00!



Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.75

Distribuiti pe Social Media