Biletul Zilei 05/09/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Cilic - Nishikori

Croatul si japonezul se pregatesc de un duel extrem de interesant, duel ce pare foarte echilibrat in conditiile in care jocul ambilor este la un nivel ridicat. Ambii au cedat doar doua seturi pana acum la US Open si credem ca asta seara va fi o partida lunga, cum au fost si precedentele doua dintre cei doi.

Pronostic: TG2 36.5 (Total gameuri in meci peste 36.5)

Cota: 1.50

Indy Eleven - NY Red Bulls II

SUA USL ne aduce la noapte un duel intre doua echipe pentru care cuvantul defensiva nu pare sa existe. Locurile 6 si 7 se intalnesc astazi dupa o serie de meciuri incredibile din punct de vedere al golurilor. 11-8 este golaverajul gazdelor in ultimele 5 meciuri jucate acasa, in timp ce oaspetii au un 12-13 in ultimele 5 deplasari. 7 dintre aceste 10 partide au fost DG12 2+ !

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Djokovic - Millman

In mod normal un meci care nu poate curge decat intr-o singura directie. Dar, daca stam sa vedem ce “victime” a facut australianul pana acum la US Open, inclinam sa credem ca Nole nu va avea o misiunea usoara. Millman i-a invins, pe rand, pe Fognini, Kukushkin si pe Roger Federer, ultimul meci facandu-ne sa alegem astazi un total gameuri pentru aceasta partida. Daca Novak l-a invins pe Sousa cu fix 28 de gameuri (6-3, 6-4, 6-3) credem ca astazi aceasta bariera va fi depasita.

Pronostic: TG2 28.5 (Total gameuri in meci peste 28.5)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media