Biletul Zilei 07/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Romania - Muntenegru

Nationala noastra a aratat in ultima perioada o imbunatatire evidenta fata de perioada “Daum” si a insirat victoriile acasa, fie ele si cu echipe considerate mai slabe sau cu nationale garnisite cu rezerve cum a fost cazul celei din Chile. Exceptand acel 0-3 cu Olanda, Romania are 7 victorii consecutive pe teren propriu si credem ca astazi, la debutul in Liga Natiunilor, chiar si fara sprijinul fanilor, va invinge pe gazonul perfect de la Ploiesti. Suntem mai tehnici decat muntenegrenii si ei nu arata o forma prea buna in deplasare, fapt pentru care suntem siguri ca suprafata proaspat montata pe Ilie Oana ne va ajuta sa luam cele 3 puncte.

Pronostic: 1 (Romania invinge)

Cota: 1.87

Turcia - Rusia

Desi nu a fost prezenta la Mondialul din Rusia, Turcia incearca sa isi regaseasca forta de altadata si pare sa prezinte o imbunatatire in joc fata de preliminariile trecute. Rusia vine dupa un turneu final foarte bun, insa pe deplasare nu a aratat o forma prea buna si credem ca astazi gazdele pleaca usor favorite.

Pronostic: 1x (Turcia nu pierde)

Cota: 1.32

Sparta Rotterdam - Eindhoven FC

Locul 7 in liga secunda din Olanda, gazdele de astazi pleaca favorite in duelul cu o echipa ce a incasat 6 goluri in trei etape, dar care a marcat in precedentele 4 deplasari din campionat. Credem ca se vor inscrie goluri si astazi.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.32

Distribuiti pe Social Media