Biletul Zilei 09/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Inter Movistar - Jaén Paraíso Interior

Pentru primul meci de pe Biletul Zilei de astazi ne-am indreptat atentia spre Futsal. Supercupa Spaniei, tara care da cele mai bune echipe din lume in acest sport, pune fata in fata campioana tarii, echipa care i-a luat titlu Barcelonei, si locul 4 in editia trecuta de campionat. Am ales acest meci in mare masura datorita echipei considerate gazda astazi. Movistar a fost declarata la inceputul anului Cea mai buna echipa de futsal din lume, distinctie ce mai fusese oferita acestei echipe de inca 3 ori pana acum. Mai mult, antrenorul lor, Jesus Velasco, a fost numit cel mai bun tehnician de futsal din lume in aceeasi gala Futsal Planet Awards. 

Spanish League, Spanish Cup, Spanish Supercup si European Cup sunt cele 4 trofee ( toate ) castigate in 2017 de aceasta fantastica echipa condusa din teren de inegalabilul Ricardinho, astfel incat nu e de mirare ca acest club se afla in varful ierarhiei futsalului mondial. Daca mai punem la socoteala si faptul ca precedentele doua intalniri cu adversara de astazi s-au terminat 5-3 si 6-1 pentru Inter, putem spune ca avem o favorita pentru meciul de diseara.

Pronostic: 1 (Movistar invinge)

Cota: 1.50

SCM Craiova - Podravka Vegeta

Ne mutam la handbal, acolo unde fetele din Craiova, finalistele EHF Cup, dau piept cu croatele de la Podravka. Romancele pleaca favorite si ne asteptam sa invinga o formatie care are 14 deplasari consecutive cu infrangere si 18 din ultimele 20 de meciuri afara pierdute. Craiovencele au o serie lunga de victorii, serie intrerupta doar de finala EHF pierduta si de cele doua meciuri care au precedat-o, meciuri in care si-a odihnit jucatoarele de baza pentru acea finala.

Pronostic: 1 (Craiova castiga)

Cota: 1.65

Barty / Vandeweghe - Babos / Mladenovic

Finala de dublu feminin de la US Open ne aduce fata in fata doua perechi care au maturat totul in cale in drumul lor catre actul final. 5 meciuri pentru fiecare dintre echipe, cate 5 victorii cu 2-0. Este clar ca va fi un meci strans si ne indreptat atentia catre numarul de gameuri din primul set. In cele 10 meciuri despre care va vorbeam ( cele 10 victorii cu 2-0 pentru cele doua perechi ) de 7 ori in primul set am avut peste 8.5 gameuri. De doua ori au fost 8 si o data un 6-0. Mai mult, in precedentele 3 intalniri directe, primele seturi s-au incheiat cu scorurile de 7-6, 7-5 si 6-3. De aceea vom miza pe acest lucru.

Pronostic: 1s tg2 8.5 (Peste 8.5 gameuri in primul set)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media