Biletul Zilei 10/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Portugalia - Italia

Italia se afla intr-o vizibila scadere de forma de cativa ani buni, ratand mondialul din Rusia dupa mai bine de 6 decenii in care a fost prezenta la turnee finale. Squadra Azzurra nu mai dispune de jucatori cheie precum legendari ca Maldini, Baresi, Baggio, Del Piero, Inzaghi, Cannavaro, Totti sau Buffon, bazandu-se in prezent pe jucatori ca Imobile, Insigne sau Balotelli, jucatori de valoare, dar foarte departe, ierarhic, de cei mentionati mai devreme.

Noua campanie de calificare a inceput prost pentru Italia, remizand acasa 1-1 cu Polonia, cea mai slaba reprezentativa de la mondialul recent incheiat, din Rusia!

Astazi va da piept cu Portugalia, detinatoarea Euro 2016, bookmakerii oferindu-le o cota de 3.5 la victorie. Daca in alte vremuri pleca favorita certa cu o cota de aproximativ 1.8 - 1.9, in zilele noastre Italia este considerata outsider pe terenul portughezilor.Pronostic: 1X (Gazdele nu pierd meciul)

Cota: 1.38

Suedia - Turcia

Pe Suedia am vazut-o la mondialul din Rusia si ne-a impresionat. Chiar si fara Zlatan, retras de la Nationala, nordicii au dat dovada de pragmatism si o foarte buna organizare, cu toate ca nu au in lot nume mari!

In primul meci din aceasta grupa, Turcia a pierdut pe teren propriu in fata Rusiei cu 2-1 si se afla in postura de nefavorita in deplasarea din Suedia, ceea ce ii va obliga sa se deschida pentru a putea scoate ceva profitabil din aceasta partida.


Pronostic: 2+ (Se vor inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.45

AZ Alkmaar Tin. - Ajax Tin.

Fara doar si poate, cele mai frumoase doua echipe ale ligii secunde olandeze se intalnesc astazi intr-o partida restanta, cea care inchide etapa cu numarul 4. Niciuna dintre cele doua formatii nu a inceput prea bine campionatul, dar a inscris si a primit cu lejeritate.

In fiecare partida jucata in noul sezon, ambele formatii au bifat GG-ul in meci, indiferent de adversar. Mizam cu incredere pe minim 3 goluri in meci, ambele echipe scuturand plasa in timpul celor 90 de minute.


Pronostic: GG3+ (Ambele echipe marcheaza si vor fi minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media