Biletul Zilei 12/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Optik Rathenow - BFC Dynamo

Mergem in regionala Nord a Germaniei unde se intalnesc doua echipe din subsolul clasamentului. In ultima intalnire directa pe acelasi teren, Dynamo a invins in 2015 cu 5-1!!!

Gazdele se pot lauda cu meciuri spectaculoase in ultimele partide pe teren propriu ( 2-2 / 2-3 / 4-1 / 3-1 / 2-2 ) si avem mare incredere ca nu-si vor pierde cadenta. De cealalta parte, oaspetii, au inscris minim un gol in ultimele 5 din 6 deplasari , primind gol in fiecare dintre ele.


Pronostic: 3+ (Se vor inscrie minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.45

Guadalupe - Limon

Guadalupe - Limon este derby ul suferintei in etapa cu numarul 10 din Costa-Rica. Oaspetii vin cu un moral bun dupa victoria cu 3-1 de etapa trecuta, impotriva unei contracandidate la evitarea retrogradarii, exact la doua etape distanta dupa ce a invins o alta echipa aflata in zona tulbure a clasamentului.

Gazdele se afla in cadere libera, dupa ce a acumulat un singur punct in ultimele 4 partide. Ambele echipe se vor descoperi si vor incerca sa profite de punctele slabe ale adversarului. Mizam astfel pe un meci cu goluri, asa cum s-a intamplat si un cele mai recente 4 meciuri dintre cele doua formatii ( 3-1 / 1-2 / 1-2 / 1-3 )


Pronostic: 3+ (Se vor inscrie minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.6

HIK Hellerup - Nykobing

Intalnirea de cupa in Danemarca ne aduce sub lupa cote destul de dubioase avand in vedere conjuncturile celor doua trupe . Gazdele cu o liga mai jos decat oaspetii, au o singura infrangere in nu mai putin de 25 de meciuri acasa, iar in 23 dintre ele au si marcat. Chiar daca este favorita, FC Nykobing se misca destul de slab in deplasare si cu siguranta nu vor avea un meci usor in aceasta seara.

Fara doar si poate gazdele vor incerca sa demonstreze ca rezultatele din ultima vreme nu sunt intamplatoare, iar oaspetii sa-si apere blazonul in fata unei echipe aflata cu o ierarhie mai jos.

Ambele echipe vor marca este cel mai plauzibil pariu in aceasta intalnire!Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.4

Distribuiti pe Social Media