Biletul Zilei 13/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Ilves - Honka

Locurile 5 si 4 in clasamentul la zi din Veikkausliiga se dueleaza astazi pentru un loc de cupa europeana. Gazdele au un punct in minus fata de adversara de astazi, dar si un meci in minus, au al patrulea atac din liga finladeza si cea mai slaba aparare dintre echipele din prima jumatate a clasamentului. Oaspetii vin cu al treilea atac din campionat si cu o aparare care primeste, ca medie, peste un gol pe meci. Ultimele doua intalniri dintre cele doua s-au incheiat cu scoruri de 4-1 pentru Honka si 3-3 pe terenul gazdelor de astazi. Ne asteptam la un meci cu goluri                          

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.65

HJK - Marienhamn

Tot din Finlanda alegem si al doilea meci de pe Biletul Zilei, un meci in care liderul la zi primeste vizita echipei de deasupra liniei rosii a clasamentului. HJK, o echipa de Europa, are cel mai bun atac al ligii si cea mai buna aparare, la fel ca locul 2, Rovaniemi. Oaspetii vin cu cea mai slaba aparare, 50 de goluri primite in 26 de etape, si una dintre cele mai putin prolifice ofensive. Credem ca liderul va continua marsul catre un nou titlu.

Pronostic: 1&dg1 2+ (HJK invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.31

Cetatea Recea - U. Cluj

Inchidem BZ cu un meci din Cupa Romaniei, acolo unde locul 5 din seria numarul 5 a ligii a treia, Recea, da piept cu echipa fanion a Clujului. ā€œUā€ este favorita certa si credem ca se va impune in acest tur al Cupei Romaniei, concentrandu-se apoi pe meciul de la Pitesti de peste 4 zile. In precedentul duel dintre cele doua, U Cluj a castigat relaxat cu 5-1.

Pronostic: 2 (U Cluj castiga)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media