Biletul Zilei 14/09/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Dortmund - Eintracht F.

In prologul etapei a 3-a a Bundesligii, Borussia primeste vizita celor de la Eintracht Frankfurt si este favorita la casele de pariuri, avand o cota de 1.45 la solist. Tinand cont de ultima victorie pe teren propriu, 4-1 in dauna celor de la Leipzig, o echipa mult mai buna decat cea a oaspetilor de azi, avem mare incredere ca Dortmund isi va asigura izbanda.

Frankfurt vine dupa o victorie la Freiburg si o infrangere acasa cu Bremen, foarte putin insa pentru a trage ceva concluzii legate de capacitatea maxima pe care o poate atinge.

In ultimele 8 partide disputate la Dortmund, Frankfurt nu a reusit sa obtina niciun punct, ba mai mult a pierdut 7 dintre partide incasand minim trei goluri si una incasand doua goluri.Pronostic: 1 & DG1 2+ (Gazdele castiga meciul si marcheaza de cel putin doua ori)

Cota: 1.63

Jagiellonia - Cracovia

Pe scurt...Jagiellonia locul 4 cu 13 puncte primeste replica ultimei clasate, Cracovia, care a adunat numai 3 puncte in 7 meciuri. Daca n-am vedea cotele acestui meci, probabil am crede ca gazdele au o cota de numai 1.4, ceea ce este cat se poate de normal, data fiind conjunctura clasamentului.

Iata ca bookmakerii ofera 1.95 la victoria Jagielloniei, o cota imensa spunem noi, considerand ca va fi o capcana pentru cei care vor miza pe gazde.

Oaspetii au inscris de numai 3 ori in 7 partide, adica o medie de 0.42 pe meci ( nici macar jumatate de gol pe meci ) si totusi, pe o cota de 4 la victorie, au doar 1.45 la gol marcat!Pronostic: DG2 (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.45

Galatasaray - Kasimpasa

Derby-ul etapei a 5-a in Turcia se joaca la Istanbul intre Galata, locul 2 si revelatia inceputului de sezon, Kasimpasa. Cu 4 victorii din 4 meciuri, oaspetii se deplaseaza la aceasta intalnire cu gandul de a rasturna toate asteptarile. Chiar daca dispun de un atac redutabil, care si-a facut datoria, marcand 10 goluri in 4 meciuri, pot fi foarte fragili pe aparare, iar Galata, cu siguranta, va sanctiona acest aspect.

Dupa infrangerea usturatoare, 0-4 pe terenul lui Trabzon, ocupanta locului secund va incerca inca din startul partidei sa razbune umilinta. Cota gazdelor la victorie este de 1.57, iar cota la minim doua goluri inscrise este de numai 1.4, asta insemnand ca bookmakerii considera mai sigur ca Galata va marca de minim doua ori decat ca vor castiga!


Pronostic: DG1 2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.4

Distribuiti pe Social Media