Biletul Zilei 15/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Newcastle - Arsenal

Cotofenele, conduse de pe banca de Rafa Benitez, sunt in cautarea redresarii, dupa un start nefast de sezon si obtinerii primei victorii in actualul sezon din Premier League. Nu ca ar fi jucat rau pana acum, insa Newcastle a avut ghinionul sa intalneasca in primele 4 etape, trei dintre fortele din Albion, Man City, Chelsea si Tottenham. In toate cele trei meciuri au pierdut la limita 1-2!!!

De partea cealalta, Arsenal, cu Aubameyang si Lacazette in avanposturi, a inscris 8 goluri in ultimele 3 partide. Doua dintre reusite au fost insa ineficiente in infrangerea cu Chelsea 2-3! Astfel Arsenal ocupa pozitia a 9-a cu 6 puncte dupa patru partide!

Va fi un meci foarte disputat. Putem miza pe ambele marcheaza, insa pentru mai multa siguranta vom opta doar pentru golul lui Newcastle!Pronostic: DG1 (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.35

F.Dusseldorf - Hoffenheim

Chiar daca nou-promovata Dusseldorf s-a prezentat ca o echipa inchegata in deplasarea de la Leipzig unde a si obtinut un punct atat de folositor pentru ei in actualul sezon de Bungesliga, i-am vazut la treaba si pe oaspeti. Hoffenheim a etalat in primul meci al sezonului, in fata lui Bayern, un joc spectaculos care a adus-o de nenumarate ori in fata portii. Cu toate ca a pierdut cu 1-3 in fata monstrului Bundesligii in ultima decada, Hoffe a dispus la pas etapa imediat urmatoare, de Freiburg, cu scorul de 3-1!

Nu vedem cum oaspetii ar putea rata ocazia bifarii celor 3 puncte astazi, cu un Szalai in forma maxima ( un gol cu Bayern, doua cu Freiburg ).


Pronostic: DG2 2+ (Oaspetii marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.6

Sociedad - Barcelona

Pe 14 ianuarie 2018, cam pe aceleasi cote, Real Sociedad si Barcelona ofereau un spectacol total, cu 6 goluri, in victoria catalanilor cu 4-2! De atunci pana in prezent, Sociedad a inscris in 14 partide acasa, nu mai putin de 35 de goluri, o medie de 2.5 goluri pe meci, iar Barcelona a punctat de 34 de ori in 16 partide!

Real Sociedad a inceput in aceeasi nota si noul sezon, marcand in toate cele trei intalniri de pana acum si nu-i credem in stare sa rateze ocazia sa mai rupa o data plasa liderului la zi!


Pronostic: DG1 (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.48

Distribuiti pe Social Media