Biletul Zilei 18/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brugge - BVB Dortmund

Incepe UCL si ne asteapta meciuri tari, spectaculoase, cu goluri. Credem ca o astfel de partida va avea loc diseara in Belgia intre campioana tarii in o echipa de top din Germania. Desi Borusia este favorita si este, cel putin pe hartie, mai valoroasa suntem de parere ca gazdele le vor face viata foarte dificila. Statistica ambelor formatii sustine pronosticul oferit, gazdele avand 5 meciuri consecutive acasa incheiate cu 5 victorii si golaveraj 14-5, in timp ce nemtii au 13 puncte din ultimele 5 deplasari si golaveraj 12-2.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

Liverpool - PSG

Nu sunt foarte multe de spus despre acest duel, pana si cel mai nepriceput in ale fotbalului om, intrebat pe strada, stie sa ne zica ceva despre Salah sau Mbappe si Neymar. Desi anul trecut s-a intamplat sa nu iasa GG un PSG-Bayern (la fel de clar ca acesta, daca nu mai clar ) de aceasta data nu credem ca francezii vor termina meciul fara sa puncteze macar o data. Asta pentru ca de Liverpool suntem siguri ca va inscrie cel putin un gol. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

WBA - Bristol City

Foarte interesant acest duel din Championship intre locurile 8 si 3 in clasamentul la zi. Gazdele au cel mai bun atac din serie, 16 goluri in 7 meciuri, dar si una dintre cele mai slabe defensive, cu 10 goluri primite. Oaspetii au punctat de 12 ori si au primit doar 6 goluri. Cu peste 15 meciuri consecutive cu gol marcat acasa, WBA Va modifica macar o data tabela. Cum Bristol sta destul de bine pe ofensiva, avand al patrulea atac din Championship, iar despre gazde am spus ca isi cam neglijeaza defensiva, credem ca si oaspetii vor puncta. Si bookmakerii par sa considere la fel, cota pentru GG scazand de la 1.85 la 1.70 in 24 de ore.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.70

Distribuiti pe Social Media