Biletul Zilei 19/09/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Real Madrid - AS Roma

Campioana ultimelor 4 din 5 editii de UCL, echipa care domina autoritar competitia ca numar de trofee, Real debuteaza astazi pe Bernabeu in fata semifinalistei surpriza de anul trecut. Galacticii, ramasi fara omul numarul 1, arata parca mai mult a echipa si jucatorii lor, vedetele, se simt eliberate de presiunea pe care o crea cvintuplul Balon de Aur. Fara Ronaldo, Bale, Benzema, Asensio si Isco stralucesc mai tare si credem ca vor trece fara probleme de italienii aflati intr-o forma nu foarte buna.

Pronostic: 1&G2+ (Real invinge si inscrie de minim doua ori)

Cota: 1.42

Shakhtar - Hoffenheim

Stim cu totii ce impresie a lasat echipa ucrainiana sezonul trecut si cat de greu a fost invinsa de Roma. Mai stim ca este foarte greu sa joci pe terenul ei, in frigul din Ucraina si suntem de parere ca gazdele, aflate intr-o forma buna, vor puncta diseara. Acestea fiind spuse, luand in considerare ca adversarul reprezinta una dintre echipele de top din Germania, o tara cu un campionat mult mai puternic, credem ca GG-ul este foarte la indemana.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.57

Benfica - Bayern

In acest ultim meci de pe BZ decidem sa mergem pe valoare. Desi gazdele reprezinta o trupa puternica, o echipa in forma pe teren propriu, cand tragem linie, gigantul din Bundesliga este mult mai valoros si inclinam balanta in favoarea multiplei campioane a Germaniei. Chiar daca va juca bine si va marca, noi suntem de parere ca Bayern va invinge.

Pronostic: 2 (Bayern invinge)

Cota: 1.53

Distribuiti pe Social Media